Col·loqui Setmana Cultural

Anit, vam gaudir al casal del col·loqui "La cançó en valencià". En aquest, van participar, com a moderador, Josep Vicent Frechina, i els cantants Lluís Miquel Campos, Eva Dénia i Josep Nadal, a qui els donem les gràcies per la seua assistència i coneixements compartits amb tots nosaltres.

Inaguració Setmana Cultural

La pasada vesprada, es va inaugurar al casal l'Exposició "Som cançó" de la nostra Setmana Cultural. Amenitzat pel grup de tabal i dolçaina "A l'altra", l'acte va comptar amb la presència de les Falleres Majors de València 2018, Rocío Gil Uncio i Daniela Gómez de los Ángeles, i del president de la Federació de Falles Benicalap-Campanar, José Miguel Gómez. A més, els cantants Miquel Gil i Pep Gimeno, Botifarra, ens van deleitar amb cançons típiques valencianes, que tots van gaudir moltíssim. Especialment, el nostre Poeta, José Manuel Izquierdo, qui els va dedicar uns versos en agraïment. 

           

Elecció Corts d'Honor 2019

A la nit d'ahir es va celebrar l'elecció de les Corts d'Honor i candidates a Falleres Majors de València 2019. Per seté any consecutiu, la comissió portava una candidata fins a la Fonteta, on un acte ple de llum i color juntava a totes les falles de València per a una celebració única. La nostra Fallera Major del 2018, Cristina Mata Bayo, ens va representar excel·lentment i va portar el nom de la falla molt lluny. Tot i que no va eixir triada, tota la comissió està orgullosa de tu i t'ho volem agrair públicament. Moltíssimes gràcies per tot. 

L'acte també va servir d'acomiadament de les Corts d'Honor i Falleres Majors de València 2018, on Meritxell Soler Costa va tancar un any inoblidable al mateix lloc on va ser escollida un any enrere. A tu, també, moltíssimes gràcies per portar el nom de la falla al més alt de la nostra festa. 

Enhorabona a totes les escollides, en particular a Azahara Vallet Sánchez, membre de la comissió Pere Cabanes-Joan XXIII i de la nostra Federació de Falles Benicalap-Campanar.

Imatges: Crèdits a Las Provincias i Levante-EMV 

   

      cris fonteta las provincias     

 

 

 

 

 

 

levante 2       levante 3      

Proves Corts d'Honor 2019

A només un dia de l'Elecció de les Corts d'Honor de les Falleres Majors de València, us deixem per ací més imatges de les proves realitzades a les 73 candidates majors, entre les quals es troba la nostra Fallera Major 2018, Cristina Mata Bayo, fetes a la Sala Canal. Les candidates van tindre un sopar de gala i una desfilada de valencianes.

Imatges: Crédits a Junta Central Fallera (www.fallas.com). Fotografies de Armando Romero

Visita sopresa a Sant Josep de Pignatelli

La pasada nit, els nostres màxims representants van fer una visita sorpresa a la comissió Sant Josep de Pignatelli - Dr. Pesset Aleixandre, que feia l'acte de nomenament de les seues Falleres Majors del 2019, on els van tocar i cantar unes albaes. En concret, la seua Fallera Major, Noelia Polo Alonso, qui va ser Fallera Major Infantil de la nostra comissió el 1993. Els desitgem un any inoblidable en el seu regnat.

Wednesday the 21st. - Joomla 2.5 templates - FreeTemplateSpot