Atletisme Infantils

Aquest mati, els nostres infantils han gaudit d'un matí esportiu amb la celebració de les proves d'atletisme de la Federació, organitzades un any més a les pistes d'atletisme del vell llit del riu Túria. Tots han gaudit moltíssim del dia i esperen repetir l'any que ve. 

 

IMG 20180930 WA0019

Mig Any 2018

Per a començar els actes del mig any, el matí de dissabte, els nostres infantils han gaudit d'un passacarrer de disfresses amb temàtica dels "animals del mar", que ha estat amenitzat pel nostre grup de tabal i dolçaina. A continuació han tingut dinar amb la mateixa temàtica.

Per a tancar el dia del diumenge, els infantils han gaudit d'una gran globotà de colors, que servia de cloenda als actes del mig any faller. 

Futbolí Federació

Ahir al matí, els nostres infantils, Marcos i Manuel, van disputar el torneig de futbolí de la Federació de Falles Benicalap-Campanar a la categoria de mitjans. Tot i començant perdents, ells no van perde mai el somriure i van gaudir molt del dia, guanyant una partida. Els resultats no es saben encara, però el més important es que s'ho van passar molt bé. 

   

Visita als militars

Aquest matí, Infantils ha organitzat una visita als militars de Bétera. A l'acte, xiquets i majors han pogut veure dels vehicles, com helicòpters o camions, a més d'un espectacle d'un helicòpter de salvament. Els bombers també van deixar als xiquets utilitzar una mànega d'aigua, que els va agradar molt. Va ser un dia molt agradable, en el que tots van gaudir moltíssim.

Més imatges, al Facebook de la falla.

Dinar Harry Potter

Aquest migdia, els infantils han gaudit del món de Harry Potter amb un dinar que ha significat l'acomiadament de la Fallera Major Infantil, Mar Poveda Pajarón, i el President Infantil, Daniel Mazcuñán Nácher, de l'exercici 2017/2018. Des de la comissió, volvem agraïr-los la seua dedicació com a representants de totes les xiquetes i xiquets de la comissió infantil i esperem que hagen tingut d'un any inoblidable.

    

Fallera Major Infantil 2016-2017FMI 2017Daniela Merino Mora

Fallera Major Infantil Ixent

María Valladolid Pérez

FMI 2015 2016

 

Más Artículos...

  1. President Inf 2017
Wednesday the 21st. - Joomla 2.5 templates - FreeTemplateSpot